Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına icazet verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız mıntıka gibi) ve size geliştirilmiş ve elan kişisel özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken henüz âlâ bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın veya ivedi keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel kapıların canipı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın Kapısının hizmetını olmak derunin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama geçirmek yahut amatörce onarmak vahim özlara uğur açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya değişik bir evgin durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Açılıp - kapanma kârlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kalıp denetçi edilmelidir. 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin katı esna, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim Yangın Çıkış Kapısı yöreımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna alınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tamamlanmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page